Kategorie

Ingredience

Produkty

Isoamyl Cocoate

Isoamyl Cocoate

Isoamyl Cocoate

V přírodní kosmetice se využívá pro své změkčovací vlastnosti. Napomáhá ke snadnějšímu roztírání a navíc na pokožku působí příjemně, bez jakéhokoliv podráždění. Pleť opravdu účinně zklidňuje.

Je velice vhodný pro ty, kteří trpí mastnou pletí, vytváří tzv. „nemastný profil“.

Nejvíce se tedy používá, jako přísada do kondicionéru, různých korektorů, hydratačních produktů, ale i do krémů na opalování.

Produkty obsahující Isoamyl Cocoate

Kam pokračovat ve čtení

Novinka koncentrovaná séra & masky

Novinka koncentrovaná séra & masky

A jsou tu. Avizovaná organická koncentrovaná séra a pleťové masky od úžasné italské značky BIOEARTH. Proč je zařadit do každodenní péče o pleť? Jednoduše fungují a během okamžiku pocítíte změnu, příval energie, vitality a hloubkové hydratace. Celkově séra a masky zvyšují účinek následně použité péče a přispívají ke krásnější a zdravější pleti.

Pleťová maska – skutečný zázrak pro pleť

Pleťová maska – skutečný zázrak pro pleť

Jste unaveni, vaše pleť je mdlá, napjatá, povadlá, problematická nebo citlivá. Nemáte čas zajít na kosmetiku. Dopřejte si masku. Výsledky vás ohromí. Maska navrací ztracený komfort a přináší okamžité výsledky.

Nová generace sluneční péče BIOEARTH

Nová generace sluneční péče BIOEARTH

Sluneční péče nové generace. Bezpečné složení bez problematických chemických filtrů, široký výběr produktů pro všechny typy pleti i tu nejcilivější dětskou. Pečující přírodní složení, skvělá roztiratelnost. Dejte sbohem hutný krémům, které nejdou rozetřít, vytváří bílé mapy a pleť je lesklá a mastná. Sluneční péče BIOEARTH Vás nadchne.

Komentáře k ingredienci

Odebírejte novinky a zajímavosti

Odhlásit se můžete kdykoliv!

UKLÁDÁM..

Váš e-mail byl úspešně uložen. Děkujeme.