Kategorie

Ingredience

Produkty

Šnečí extrakt

Snail Secretion Filtrate**

Šnečí extrakt

Stručná historie:
Sílu extraktu ze Šneka znali již v antickém Řecku a to především slavný léčitel Hippokrates, ten ho využíval k léčbě různých zánětů. V současné době se přidává do různých krémů, sér, nebo balzámu na rty a to především pro své omlazovací účinky.

Složení a léčebné účinky:
Obsahuje velký podíl kyseliny Glykolové, ta má silné vyhlazující účinky, dále mezi její přednosti patří obnova pleťových buněk. Zvláště pak prokrví a zlepšuje celkový vzhled naší pleti, včetně její elasticity.
Ve Šnečím extraktu se také nachází řada tolik potřebných vitamínů A, E, dále se ve slizu nachází elastin a alantoin. Velice důležité látky, díky kterým je naše pokožka krásně pevná a pružná. V neposlední řadě má hydratační účinky.

Šnečí extrakt a pleť:
Nabízí velké množství kyseliny Hyaluronové, proteoglykany. Obě tyto látky chrání naši pokožku, před různým škodlivým zářením, jako je UV. Extrakt má anti-aging efekt, zjemňuje vrásky a z pokožky odstraňuje přebytečný maz.
Má úžasné bělící schopnosti a tím zamezuje tvorbě pigmentových skvrn. Vynikající také pro ty, které trápí akné. Pro své léčebné účinky se využívá hlavně v případě spálení pokožky, např. od slunečných paprsků.

TIP: Vhodné především pro problematickou a citlivou pleť.

Kam pokračovat ve čtení

Hydratační oleje a másla

Hydratační oleje a másla

Horká novinka od italské značky BIOEARTH potěší všechny milovníky přírodních olejů. Čisté přírodní oleje byly, jsou a budou tou nejúčinější péči co do výživy, regenerace a posílení pleti. Nyní je jejich síla umocněna o hydratační složku tzv. hydrolát. Propojením oleje a hydrolátu vzniká jedinenčná konzistece, bohatá na aktivní látky, s vyšší hydratační schopností a snažší prostupností do pleti než je tomu u běžných olejů. Pleť si tak plně užívá všech benefitů oleje, bez pocitu těžkosti a mastnoty.

Ropa v kosmetice

Ropa v kosmetice

Možná si říkáte, co má ropa společného s kosmetikou? Velmi mnoho. Název ropa přímo ve složení kosmetiky nenajdete, schovává se za jiné názvy - parafín, minerální olej, vazelína, Propylen glycol. To jsou tzv. deriváty, které se oddělují právě při zpracování ropy. Jsou levnou náhražkou za kvalitní přírodní oleje, vosky a másla. Dopřejte sobě, své pleti, tělu to nejlepší. Vždyť jde o Vás, o Vaše zdraví, o Vaše peníze!

Míchání různých kosmetických značek

Míchání různých kosmetických značek

Často se setkám s tím, že lidé používají a mixují desítky různých značek v domnění, že své pleti udělají dobře. Opak je pravdou. Kombinování a míchání velkého množství různých značek pleti v žádném případě nesvědčí. Pleť potřebuje řád a pravidelnost. Skákání z jednoho produktů na druhý a míchání konvenční syntetické kosmetiky s přírodní výsledky nepřinese.

Komentáře k ingredienci

Odebírejte novinky a zajímavosti

Odhlásit se můžete kdykoliv!

UKLÁDÁM..

Váš e-mail byl úspešně uložen. Děkujeme.

Novinky rovnou na váš e-mail

Novinky rovnou na váš e-mail
Musíte souhlasit s podmínkami pro zasílání newsletteru!
UKLÁDÁM..

Děkuji, nemám zájem

Váš e-mail byl úspešně uložen. Nyní již zbývá jen otevřít svůj e-mail a potvrdit odběr newsletteru.

x